Aannemer Den Ouden Infra is namens de gemeente Waalre druk bezig met de werkzaamheden voor de Eindhovenseweg Fase 2. Voor het aanleggen van asfalt moet de rijbaan komend weekend volledig worden afgesloten in enkele richting. Dit geldt voor gemotoriseerd verkeer (auto’s, bussen, etc.) in de richting van Valkenswaard naar Eindhoven. Dit is het weggedeelte vanaf de kruising Brabantialaan-Raadhuisstraat tot aan de kruising Voorbeeklaan-Burgemeester Mollaan. De rijbaan richting Valkenswaard blijft wel open.

De afsluiting vindt plaats in het volgende weekend(en):

  • Zaterdag 4 februari om 06:00 uur t/m zondag 5 februari 23:00 uur
  • Zaterdag 11 februari 06:00 uur t/m zondag 12 februari 23:00 uur (reserveweekend)

Bijgewerkt op: 8 februari 2023.
Het extra weekend van 11 februari is niet nodig. De werkzaamheden zijn afgelopen weekend goed verlopen.

Tijdens de weekendafsluitingen geldt voor bestemmingsverkeer de omleiding via de Willibrorduslaan, Bergstraat en Onze Lieve Vrouwedijk. Voor het busverkeer (lijn 317-318) geldt de een omleidingsroute via de Sophiastraat, Prins Mauritsweg en de Voorbeeklaan. Plan tijdig uw vertrek in. Met de auto kunt u het beste via de nieuwe N69, A2/N2 en A67. 

Sites om te onthouden:

Automatisch op de hoogte blijven?

Wilt u altijd direct op de hoogte zijn van de werkzaamheden aan de Eindhovenseweg door aannemer Den Ouden Infra? Installeer dan De BouwApp op uw telefoon of tablet. U krijgt dan een melding zodra de aannemer een update plaatst. Ga naar www.debouwapp.nl/download-de-bouwapp/ of 

1)    scan de QR-code en zoek in de app naar ‘Herinrichting N69 Eindhovenseweg Waalre’
2)    selecteer het project en het sterretje linksboven, zodat het een favoriet wordt.