Tijdens het uitwerken en uitvoeren van de projecten zoeken we nadrukkelijk de dialoog op, met onze partners, onze inwoners en onze bedrijven. Bijvoorbeeld tijdens informatiebijeenkomsten voor omwonenden, door overleg met klankbordgroepen en via social media. Want samen met u maken we de gemeente Valkenswaard bereikbaar, zorgen we voor een aantrekkelijk centrum en een veilige en schone leefomgeving voor onze inwoners en bezoekers.

Contact

Voor vragen over de projecten van Bereikbaar Valkenswaard kunt u contact met ons opnemen.

Aanmelden nieuwsbrieven

Wilt u op de hoogte blijven van alle verkeersinformatie en wegwerkzaamheden in de regio? Dan kunt u zich gratis en vrijblijvend aanmelden voor onze nieuwsbrieven:

Idee voor een Bereikbaar Valkenswaard

Er ligt een heel pakket aan maatregelen om een eind te maken aan de files in het centrum en op de toegangswegen van en naar Valkenswaard. De komende jaren wordt hard gewerkt aan een bereikbaar en leefbaar dorp. Heeft u een goed idee dat u met ons wilt delen?

Deel uw idee

E-participatie provincie Noord-Brabant

Heeft u een vraag voor de provincie Noord-Brabant, bijvoorbeeld over de Westparallel? Stel 'm via ...... Hier vindt u ook andere veelgestelde vragen.