Herinrichting Carolusdreef-Waalreseweg

In juni 2023 heeft de gemeente een bijeenkomst gehad met de bewoners van de Carolusdreef en Waalreseweg over het (her)inrichten van deze straten als 30-km-zone. En om te bekijken hoe we het budget hiervoor zo slim mogelijk in kunnen zetten. Daarna zijn we aan de slag gegaan om een definitief ontwerp te maken. Dat is nu klaar en dit wil de gemeente graag met de bewoners delen tijdens een inloopavond. Het Actiecomité 30 km zone Waalreseweg/Carolusdreef heeft de ontwerpen als eerste gezien en is enthousiast. 

Geef uw mening op inloopavond op 13 december

De inloopavond vindt plaats op woensdagavond 13 december in het Rode Kruisgebouw aan de Gelukken 15a. Iedereen is welkom om binnen te lopen tussen 18.30 en 20.30 uur om de plannen te komen bekijken. Bewoners van de Carolusdreef en Waalreseweg hebben een uitnodiging per brief ontvangen, maar ook andere belangstellenden zijn van harte welkom. We horen die avond graag alle opmerkingen over het ontwerp. U vindt de tekening met de toelichting hieronder. 

Reageren tot en met 15 december

Kunt u er op de inloopavond niet bij zijn, maar wilt u wel reageren op de plannen? Stuur dan uiterlijk vrijdag 15 december een mailtje naar wijken@valkenswaard.nl ter attentie van Michiel van Rooij (beleidsmedewerker Verkeer) of Anique van der Leegte (wijkcoördinator Geenhoven). Ook met vragen kunt u bij hen terecht via dit mailadres, of telefonisch via nummer 040 2083444