Op zaterdag 27 mei vindt in Valkenswaard het Concert in het Park plaats en op zondag 28 mei (1e Pinksterdag) het meezingspektakel Ameezing Valkenswaard. Beide activiteiten vinden plaats in het Van Bestpark aan de Frans van Beststraat (Statie).

In verband hiermee gelden vanaf donderdag 25 mei 08.00 uur tot maandag 29 mei 12.00 uur, de volgende verkeersmaatregelen:

  • Afsluiting van het fietspad aan de Europalaan ter hoogte van het Van Bestpark. De omleidingsroute voor het fietspad loopt aan de overzijde van de Europalaan tussen Valkenierstraat en Leenderweg. 

Verder gelden de volgende verkeersmaatregelen vanaf zaterdag 27 mei 18.00 uur tot 03.00 uur in de nacht van zondag 28 op maandag 29 mei:

  • Afsluiting van het gedeelte van de Karel Mollenstraat-zuid vanaf huisnummer 46 tot aan de Frans van Beststraat en afsluiting van de Frans van Beststraat tot aan nummer 1 (bij hotel De Valk).

De Kerverijstraat (= doorsteek van de Europalaan/Frans van Beststraat naar het  Kerverijplein) blijft open voor verkeer en het Kerverijplein is beschikbaar om te parkeren.