Update Dommelen Zuid: Het Laar - Groenstraat

Medio volgende week zijn de werkzaamheden rondom Het Laar en de Groenstraat gereed. Hiermee sluiten we weer een fase van de werkzaamheden aan de Bergstraat af. Het Laar en de Groenstraat zijn vanaf medio volgende week open voor verkeer. De Bergstraat wordt toegankelijk voor bestemmingsverkeer vanuit de Westerhovenseweg. Deze is niet toegankelijk voor vrachtverkeer. 

Vanaf de Groenstraat werkt de aannemer verder richting de Norbertusdreef. De kruising Norbertusdreef blijft open voor verkeer richting de Watermolen. Bezoekers van de kerk kunnen parkeren op het Martinusplein. Voor de veiligheid van fietsers wordt er een omleidingsroute ingesteld vanuit Bergstraat/Groenstraat via Het Laar en Peelsenbos richting de Norbertusdreef en Tienendreef. 

De werkzaamheden vanaf de brug bij de Dommel duren nog een aantal weken. Het doorgaande verkeer over de Dommelseweg blijft hierdoor nog een aantal weken afgesloten. Na openstelling van deze fase start de aannemer aan de laatste fase van de Bergstraat: de kruising Norbertusdreef. 

De werkzaamheden voor de Bergstraat zijn, als alles voorspoedig verloopt, op 28 juli afgerond. Direct na de bouwvak start de aannemer aan de reconstructie van de Norbertusdreef.

Kijk voor de projectinformatie op: www.bereikbaarvalkenswaard.nl/werkzaamheden-dommelen-zuid
Voor vragen mail naar verkeerdommelenzuid@valkenswaard.nl
Inschrijven voor de nieuwsbrief Dommelen-Zuid kan via deze link