Vanaf donderdag 26 oktober start de 3e en laatste fase van het groot asfaltonderhoud aan de Geenhovensedreef. Als het weer een beetje meezit zijn de werkzaamheden eind november afgerond. 

In deze fase is de kruising Geenhovensedreef/Haagstraat weer open, maar zijn de kruisingen met de Pastoor Heerkensdreef en Kempischebaan afgesloten. Bedrijvenpark Den Dries en Sportpark Den Dries zijn in deze fase niet meer te bereiken vanaf de Eindhovenseweg, maar alléén via de Nieuwe Waalreseweg. Nabij de kruising met de Pastoor Heerkensdreef rijdt het verkeer over een tijdelijke noodweg. 

De omleidingsroute richting het sportpark loopt via de Europalaan – Valkenierstraat – Carolusdreef - Waalreseweg en Nieuwe Waalreseweg. Om sluipverkeer door de wijk Geenhoven te voorkomen is ook de kruising met de Kempischebaan afgesloten.

Fietsers worden door middel van tijdelijke maatregelen ter plaatse omgeleid.  

We adviseren automobilisten nog steeds om via de nieuwe N69 richting Veldhoven/Waalre te rijden, of via de oude N69/Eindhovenseweg naar Aalst/Waalre. 

Meer informatie 

Actuele informatie over het vervolg van de werkzaamheden aan de Geenhovensedreef vindt u hier en op de aankondigingen naast de weg.

Met vragen over dit bericht kunt u contact opnemen met het Klantcontactcentrum van de gemeente via telefoonnummer 040-2083444.