Op de Brouwerijdreef en Brouwerijplein is de afgelopen periode hard gewerkt. Ook de komende periode vinden hier en op de Westerhovenseweg volop werkzaamheden aan het straatwerk plaats. Half december is naar verwachting alles afgerond.

Hoe is de bereikbaarheid tot en met 6 december?

  • De kruising Bergstraat, Brouwerijdreef tussen de Brouwerij en Goudenrijderhof en het Brouwerijplein blijven afgesloten tot en met 6 december. De Bergstraat blijft voor verkeer bereikbaar vanaf de Dommelseweg gezien.
  • De Brouwerijdreef, Moutlaan en andere achterliggende wegen blijven bereikbaar via de Tienendreef. Dat geldt ook voor het verkeer van en naar de Brouwerij.

Half december einde werkzaamheden

Maandag 6 december brengt Van Gelder de laatste laag asfalt aan op de Brouwerijdreef tot de bocht Goudenrijderhof en het Brouwerijplein. Aan het einde van de dag worden alle wegen dan ook weer opengesteld voor het verkeer. Half december verwacht de aannemer alle werkzaamheden te hebben afgerond.

Groenvoorziening

Het groenplan is gereed. Zodra het weer het toelaat, plant de gemeente de bomen en ander groen.

Planning uitvoering overige straten Dommelen zuid en Dommelseweg

Natuurlijk gaat de gemeente weer de voorbereidingen treffen voor de volgende straten. Daar gaat een aanbesteding per deelfase aan vooraf. Welke aannemer het werk mag uitvoeren, wordt per fase bekend.  

  • Brouwerijdreef 1e en 2e kwartaal 2022
  • Bergstraat 3e en 4e kwartaal 2022
  • Norbertusdreef en Venbergseweg 1e en 2e  kwartaal 2023
  • Dommelseweg 3e en 4e kwartaal 2023

Vragen?

Voor vragen over deze werkzaamheden kunt u terecht bij de omgevingsmanagers op werkdagen tussen 07.00 en 16.00 uur.

Vragen aan de gemeente? Mail dan naar verkeerdommelenzuid@valkenswaard.nl.