Goed nieuws! Mede door het mooie weer zijn de werkzaamheden aan de kruising Nieuwe Waalreseweg – Geenhovensedreef voorspoedig verlopen en kan deze vrijdag 29 september rond de middag weer open.

Dit betekent ook dat de aannemer vanaf maandag 2 oktober start met de 2e fase. Deze duurt tot en met vrijdag 20 oktober. In deze fase wordt de kruising Geenhovensedreef – Haagstraat afgesloten en is het niet meer mogelijk om via deze kruising de Geenhovensedreef, en daarmee sportpark en Bedrijvenpark Den Dries, te bereiken. De omleidingsroute richting het sportpark/bedrijvenpark loopt net als in de vorige fase via de Waalreseweg – Carolusdreef – Valkenierstraat en Europalaan. Fietsers kunnen via de parallelweg blijven rijden en bij de Haagstraat wordt een nieuwe oversteek in gebruik genomen.

In de 2e fase brengt de aannemer ook een noodverharding aan bij de kruising Geenhovensedreef – Pastoor Heerkensdreef. Hiermee blijft de bereikbaarheid van sportpark en bedrijvenpark Den Dries in stand in de derde fase. Die start op maandag 23 oktober. 

We adviseren automobilisten nog steeds om via de nieuwe N69 richting Veldhoven/Waalre te rijden, of via de oude N69/Eindhovenseweg naar Aalst/Waalre. 

Meer informatie over Geenhovensedreef
Actuele informatie over het vervolg van de werkzaamheden aan de Geenhovensedreef vindt u op bereikbaarvalkenswaard.nl/werkzaamheden-geenhovensedreef(externe link) en op de aankondigingen die naast de weg worden geplaatst.

Met vragen over dit bericht kunt u contact opnemen met het Klantcontactcentrum van de gemeente via telefoonnummer 040-2083444.