Werk- en verkeersinfo

De komende jaren wordt er hard gewerkt aan een bereikbaar en leefbaar dorp. Er ligt er een heel pakket aan maatregelen om een eind te maken aan de files in het centrum en op de toegangswegen van en naar Valkenswaard. Grote projecten in uitvoering zijn de herinrichting Europalaan, de N69 en 30-km zones in bebouwde kom. Lees er meer over op onze website Bereikbaar Valkenswaard.

Bezoek onze website Bereikbaar Valkenswaard

Ga verder naar projecten in uitvoering Masterplan Centrum


Onderhoud aan rijbaan en fietspaden Damianusdreef

Vanaf maandag 9 september voeren we (groot) onderhoud uit aan de beide fietspaden en de rijbaan van de Damianusdreef in Dommelen. Dit totale werk duurt tot eind oktober. Er gelden diverse verkeersmaatregelen en omleidingen.

Verkeersmaatregelen 'Valkenswaard Viert'

In de periode van vrijdag 13 tot en met zondag 22 september vinden onder het  motto ‘Valkenswaard viert 75 jaar Vrijheid’, activiteiten plaats rondom de 75-jarige herdenking van de bevrijding na de Tweede Wereldoorlog. In verband hiermee zijn in deze periode een flink aantal wegafsluitingen en verkeersmaatregelen nodig, met name in het centrum van Valkenswaard en op en rond de N69 (Eindhovenseweg/Luikerweg).