Coronavirus en dienstverlening gemeente Valkenswaard

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Valkenswaard, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening. 

Openingstijden

De avondopenstelling vervalt bij het Klantcontactcentrum. De openingstijden zijn nu op maandag van 08.15 tot 17.00 uur.

Afspraak

Op dit moment kunt u alleen telefonisch een afspraak maken via (040) 2083444. Maak een nieuwe afspraak als u verkouden bent, hoest of koorts heeft. Kom alleen, behalve als het noodzakelijk is om met meerdere personen tegelijk te komen.

Direct regelen

We beperken onze dienstverlening tot producten die niet kunnen worden uitgesteld en die niet digitaal kunnen worden verstrekt. Regel alles zo veel mogelijk online. Ga hiervoor naar de webpagina 'Direct regelen'.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Intern traject

Ontwikkeling ambtelijke organisatie

De medewerkers van de gemeente worden voorbereid op een nieuwe manier van werken. Daarvoor is het organisatie ontwikkelprogramma Sterk in je Werk opgezet. Maatschappelijke ontwikkelingen zijn vertaald naar kernwaarden, zeg maar als leidraden voor het handelen van medewerkers. Zo is niet alleen onze omgeving voortdurend in beweging, maar zorgen we ervoor dat de organisatie ontwikkelingen en trends tijdig aan ziet komen en hiernaar handelt.