Coronavirus en dienstverlening gemeente Valkenswaard

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Valkenswaard, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening. 

Openingstijden

De avondopenstelling vervalt bij het Klantcontactcentrum. De openingstijden zijn nu op maandag van 08.15 tot 17.00 uur.

Afspraak

Op dit moment kunt u alleen telefonisch een afspraak maken via (040) 2083444. Maak een nieuwe afspraak als u verkouden bent, hoest of koorts heeft. Kom alleen, behalve als het noodzakelijk is om met meerdere personen tegelijk te komen.

Direct regelen

We beperken onze dienstverlening tot producten die niet kunnen worden uitgesteld en die niet digitaal kunnen worden verstrekt. Regel alles zo veel mogelijk online. Ga hiervoor naar de webpagina 'Direct regelen'.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Commissievergaderingen

Tijdens de commissievergaderingen verzamelen de raadsleden informatie voor de komende raadsvergadering. Insprekers kunnen hun mening geven over de voorstellen die op de agenda van de commissie staan. Vaak geven de raadsleden tijdens de commissievergadering ook al hun (voorlopige) mening over de voorstellen die op de agenda staan.

Insprekers krijgen (maximaal) 5 minuten spreektijd. Insprekers kunnen zich tot uiterlijk 12.00 uur op de dag van de vergadering aanmelden bij de griffier, mevrouw drs. C. Miedema, via telefoonnummer (040) 2083407.