Na een kleine bouwpauze gaan we verder met het verfraaien, verbeteren en vergroenen van het centrumhart van Valkenswaard. We zijn namelijk nog niet klaar!

Deze week zijn bijvoorbeeld nieuwe bomen geplant aan de Eindhovenseweg. Vanaf maandag 12 september aanstaande gaan we verder op twee plekken: 

  • Bakkerstraat tussen kruising Leenderweg en Hofstraat. Hier pakken we vanaf 12 september de aansluiting van Bakkerstraat op het kruispunt aan. Dit duurt ongeveer twee weken. Doorgaand verkeer op de Bakkerstraat is dan even niet mogelijk.  
  • Eindhovenseweg vanaf Corridor tot aan huisnummer 56a. Vanaf 19 september gaan we hier verder met de winkelstraat, inclusief de oversteek bij de Corridor. Op die plek gaan we ook bouwen aan een grote (en over een tijdje prachtig begroeide) ‘pergola’. De werkzaamheden in dit deelgebied duren tot medio november. In die tijd is de Eindhovenseweg afgesloten tussen de Markt en de Valkenierstraat. Verkeer volgt de omleidingsborden.  

Meer informatie: www.valkenswaard.nl/masterplan(externe link) (over het centrumplan) en www.bereikbaarvalkenswaard.nl (voor alle werkzaamheden in Valkenswaard).